Lån og leasing – Bageriudstyr

 

Ansøg nu: Vælg finansierings-form nedenfor
– og få svar på din finansiering om kort tid….

Dine fordele med et Her&Nu Lån.

Varekøbet kan betales i bidder rentefrit uden udbetaling

Så nemt får du et Her&Nu Lån:

Klik på et af nedenstående links for at komme til ansøgningsskemaet hos Ikano Bank!

Når ansøgningen er udfyldt og indsendt elektronisk, vil du modtage en e-mail, og varen kan udleveres. Ikano Bank afregner direkte til dig.

Ansøg om lån

Fordelagtig leasing over 12 til 48 mdr.

Se den mdr. ydelse med kun 1 klik allerede nu!

Alt udstyr fra Cateringinventar.dk kan leases

Leasing er fordelagtigt mulighed for finansiering, hvor du ikke behøver at involvere banken. Udstyret kan afbetales fra 12-48 måneder. For at starte en leasingsag skal du købe for samlet minumum på 10.000 kr. excl. moms og der er principielt ingen øvre grænse. Leasing baseres på kreditvurdering og det er ikke nødvendigvis et krav at man ikke er registreret i RKI.

 

Ansøg om leasing

Ansøg på kun 5 minutter og få pengene indenfor 48 timer.

Lån mellem 15.000 – 1.500.000 kr., afbetal over 24 måneder.

Finansier dit udstyr eller andre investeringer

Hvis man ikke investerer i sin virksomhed, kan man ikke forvente vækst. Dog kan store engangsinvesteringer, som at købe nyt udstyr, være risikabelt og det kan efterlade din virksomhed i en situation, hvor det er svært at finde de penge, der er behov for. Ferratum Business er her til at sørge for, at dette ikke sker. De får store investeringer til at virke små med en simpel online ansøgning, løbetid på op til 24 måneder, og ingen skjulte gebyrer. 

Ansøg om lån

Stærk likviditet og øget vækst.

Billig finansiering af større ordrer

Nykredit leasing er et attraktivt finansieringstilbud

især egnet til kunder der har mulighed for at betale 20% i udbetaling samt 10% i depositum.

Leasing er en moderne finansieringsform, som bliver valgt af flere og flere virksomheder, fordi man ikke binder unødvendige midler i udstyr – og det styrker likviditeten. Nykredit Leasing er en del af Nykredit koncernen og det sikrer dig en kapitalstærk samarbejdspartner.

Ansøg om leasing

Leasing af bageriudstyr – eller vælg en afdragsordning.

Leasing af bageriudstyr, eller måske bare en afdragsordning? Vi samarbejder med flere dygtige partnere, der tilbyder flere forskellige muligheder for finansiering til dine køb hos bageriudstyr.dk. På den måde håber vi, at du nemt kan komme igang med dit nye bageriudstyr i dit bageri, eller storkøkken. Også selvom budgettet ofte kan være rigtig stramt i opstarten af et nyt bageri.

Det bedste bageriudstyr kræver investering

Der er ikke meget, der kan slå det spændende og udfordrende ved at kaste sig over grundlæggelsen af et nyt brødværksted – uanset dets størrelse. Det kan være alt fra cafédrømmen, drømmen om den nye restaurant og femstjernede anmeldelser. Det kan også være drømmen om at servere rigtig godt bageværk til rigtig mange mennesker fra brødværkstedet. Uanset hvad er det rigtige bageriudstyr en helt afgørende faktor, hvis drømme ikke bare skal forblive drømme, men derimod gøres til virkelighed.

For bageren er bageriet troldmandens værksted. Et værksted, hvor de mest underbare brød og kager kan fremtrylles. Det er derfor ærgerligt, hvis bagermesterens fremtrylninger skal begrænses af bageriets beskaffenhed – der er altså ingen grund til ikke at lægge fra land med det bedste bageriudstyr.

Tværtimod skaber det fuldt udstyrede brødværksted den bedste grobund for dit bageri, restaurants eller cafés fremtid. Et bageris bæredygtighed sikres nemlig allerbedst igennem gode investeringer i det rette udstyr fra starten.

Skal jeg vælge afdrag eller Leasing?

Hos bageriudstyr.dk har vi samlet et udvalg af forskellige muligheder for bageri finansiering, nemlig enten gennem et lån og en afdragsordning eller gennem leasing.

Vi samarbejder med nogle dygtige partnere på finansieringsfronten, for at kunne tilbyde dig den bedste finansieringsløsning til dit bageri. Vi har flere forskellige løsninger inden for både lån og leasing. For eksempel kan du let søge et lån på ned til 5.500 kr. eller op til 1.500.000 kr. med svar indenfor omkring én arbejdsdag – eller helt ned til 10 minutter takket være et lynhurtigt kredittjek.

En anden og efterhånden meget populær finansieringsform er leasing. En løsningsform der tilbyder en høj grad af fleksibilitet i forhold til dine behov som kunde. Prøv for eksempel vores samarbejdspartners smarte digitale beregningsmodel, der lader dig prøve dig frem til den helt rigtige løsning. En anden af leasingformens fordele er, at der ofte ikke er nogen øvre grænse, samtidig med at en leasingaftale styrker din likviditet, uden at binde unødvendige midler.

Uafhængig hjælp med bageriet

Hos bageriudstyr.dk vil vi hellere end gerne hjælpe dig godt i gang med dit bageri. Og det på den mest fordelagtige måde for dig. Vi tjener selv intet på servicen, men tilbyder den kun, for at gøre din vej til et nyt brødværksted kortere.

Det er også derfor at vores kundeservice hele tiden sidder klar til at svare på alle mulige spørgsmål vedrørende vores tilbudte finansieringsløsninger til storkøkkenet.

Ønsker du at lease dit bageriudstyr, er bageriudstyr.dk derfor det oplagte valg.