Konditorudstyr
Når der skal bages og dekoreres kager, er det ikke kun din opfindsomhed og dit talent, der har en betydning for det endelige produkt. Dit værktøj og dit udstyr spiller også en rolle for, hvordan du kan arbejde, og om du kan levere det perfekte resultat, du stræber efter.
Derfor handler det naturligvis om at have udstyret i orden, når du som professionel konditor eller bager går i gang med det svære konditorarbejde.
Showing all 8 results
Chokiladevarmer til fx chokolade/karamelsauce
Chokoladevarmer til at varme f.eks. chokolade sauce (ikke til ...2.423,25 DKK
Tilføj til kurvChokoladefontæne fra Hendi
Lavet i rustfrit stål Egnet til 700g chokolade 2 kontakter ...900,45 DKK
Tilføj til kurvChokoladevarmer magorex, prof model
Chokoladevarmer magorex, prof model inkl. 2 stk. 1/1 GN contai...124.122.375,00 DKK
Tilføj til kurvDobbelt chokoladevarmer til fx chokolade/karamelsauce
Chokoladevarmer til at varme f.eks. chokolade sauce (ikke til ...4.583,25 DKK
Tilføj til kurvEC30 Creme Koger – SIGMA
Specifikationer Effekt: 4,2 kW Vægt: 120 kg Spænding: 400/3/50...109.186,65 DKK
Tilføj til kurvEC60 Creme Koger – SIGMA
Specifikationer Effekt: 6,45 kW Vægt: 140 kg Spænding: 400/3/5...74.316,15 DKK
Tilføj til kurvOlietester – Vito
Olietester – Vito Test kvalitet og temperatur af din fri...3.948,75 DKK
Tilføj til kurv