Stikvogn og traller
Når der produceredes store mængder af mad i en restaurant eller et andet storkøkken, produceres der også store mængder af opvask. Denne opvask skal klares hurtigt og effektivt, så den ikke kommer til at stå i vejen for kokkene, og så service og køkkenudstyr kan komme tilbage på hylderne, hvor det igen kan bruges af kokke og tjenere.
Her handler det om at skabe en funktionel arbejdsgang, så arbejdet med opvasken kan holdes kørende. Til det formål skal der naturligvis bruges og god industriopvasker, men der skal også andet udstyr til for at holde styr på både ren og beskidt opvask.
Showing all 5 results
- PREMIUM
Stikvogn til 4 opvaskebakker, fuldsvejst VTB4 fra Magorex
Stikvogn til 4 opvaskebakker Med eller uden vulstkant Med vuls...FRA 2.298,00 DKK Vælg variant Trolley til opvaskebakker med stålhåndtag, Hendi
Mål: 575x545x(H)920 4 hjul, 2 drejelige med bremse og 2 f...FRA 1.063,96 DKK
Tilføj til kurv1.329,95 DKKDækken til stikvogn, vælg mellem Gastromål, 60×40 og opvaskebakker m. Lynlås
Dækken til stikvogn i hhv. gastronorm og 60×40 cm Dækken ...598,00 DKK Vælg variantTrolley til opvaskebakker, Hendi
Trolley til opvaskebakker fra Hendi Med 4 hjul, 2 med bremser ...699,95 DKK
Tilføj til kurv