Derfor serverer du sikkert også et udvalg af varme retter i din restaurant, i din hotelbuffet eller i en anden sammenhæng, så du kan tilfredsstille kunder og besøgende med lækker varm mad, der er en fryd at spise, og som fylder godt i maven.
Men varm mad bliver som bekendt ikke ved med at være varm, når der går flere minutter og måske endda timer, fra maden er blevet lavet, til den skal serveres. Men din varme mad skal selvfølgelig ikke serveres kold, og netop derfor er varmeplader en relevant investering for alle madvirksomheder, der serverer varm mad i det daglige.
Her på siden har vi samlet vore udvalg af varmeplader, som giver dig mulighed for at holde supper, kødretter og alt muligt andet varmt på ubestemt tid, uden du behøver at lade en stor gryde stå og simre over gasblusset.
Hos Bageriudstyr.dk sælger vi varmeplader i høj kvalitet, så du kan være sikker på at få et pålideligt produkt, der vil leve op til dine krav og tjene dig på bedst muligt vis i det daglige arbejde.
Hvad er en varmeplade?
En varmeplade er kort sagt en plade, som holder en konstant varm temperatur. Varmeplader opvarmes via elektricitet, og en varmeplade minder derfor på en måde om en normal keramisk kogeplade. Forskellen er dog, at en varmeplade som udgangspunkt ikke får din mad til at koge – den holder bare en konstant temperatur, der er lige akkurat varm nok til at holde maden lun og spiseklar.
Varmeplader er store og praktiske overflader, hvor du kan stille alle tænkelige former for serveringer. Du kan sætte store metalbakker med sammenkogte retter, du kan sætte skåle med ris, du kan sætte gryder med kartofler, og du kan sætte alt muligt andet på din varmeplade, når du har noget, du gerne vil holde varmt.
Varmeplader holder desuden godt på varmen, hvorfor de vil være varme i op til en time, efter du har slukket for pladen.
Varmeplader til buffet
Hvis du driver en restaurant med buffet, er varmeplade helt uundværlige. Buffet er populært blandt danske madgæster, og buffet er derfor også en fast del af udvalget på mange restauranter. Der er mange fordele forbundet med at tilbyde buffet, da du kan tilberede store mængder mad i god tid, så det er klar til de tidspunkter, hvor store mængder af gæster plejer at ankomme.
Men når du tilbereder store mængder af mad god tid i forvejen, skal du naturligvis have en måde, hvorpå du kan holde maden varm ude i restauranten. Dine gæster vil hurtigt flygte fra din restaurant, hvis buffetens retter er kolde, og netop derfor er varmeplade en uundværlig del af enhver buffet.
Med varmeplader kan du holde alle tænkelig retter varme ude i restaurant på ubestemt tid, så dine kunder altid har nem adgang til den gode og varme mad.
Her hos Bageriudstyr.dk kan du købe varmeplader som en del af en betjeningslinje. Det vil sige, at du får varmeplader og betjeningsbord i en samlet integreret løsning, så du med et enkelt køb får alt det, du skal bruge, når du vil opstille en buffet.
Varmeplader til kantiner
Når du laver mad til store forsamlinger i eksempelvis en kantine eller et forsamlingshus, er det også afgørende, at maden er varm, når den skal spises. I eksempelvis en kantine ved du præcis, hvornår de sultne gæster ankommer til eksempelvis en frokostpause på arbejdspladsen, og du har derfor rig mulighed for at forberede og gøre maden klar i god tid.
Og for at holde al maden klar, indtil den skal spises, er varmeplader det bedste valg. Varmplader holder maden varm under hele frokostpausen, og de kan sågar holde mande varm i mange timer, hvis det er det, du har behov for.
Her hos Bageriudstyr.dk finder du varmeplader, som er perfekte til din kantine. Vi sælger nemlig varmeplader som en integreret del af en betjeningslinje, så du får et helt møbel med alt det, du skal bruge for at servicere dine gæster.
Hvad skal du overveje, når du køber varmeplader?
En varmeplade er ikke bare en varmeplade, og der er derfor flere ting, du skal tænke på, når du køber nyt udstyr til din buffet eller lignende.
Her er det først og fremmest en god idé at kigge på størrelsen af dine serveringsbakker, så du er sikker på, at du får valgt nogle varmeplader, som rent faktisk har plads til dine serveringer.
Det er også vigtigt, at du kigger på temperatur. Forskellige varmeplader kan indstilles til forskellige temperaturer. På de fleste varmeplader kan temperaturen justere via et lille hjul, men der er forskelle på maksimum- og minimumtemperaturen fra varmeplade til varmeplade.
Sørg derfor at tænk over, hvad dine retter kan holde til af varme, da noget mad holder sig bedre og forbliver frisk ved lavere temperaturer. Omvendt kræver andre retter som eksempelvis suppe, at der kan skrues godt op for temperaturen, så retten forbliver så varm som muligt ved servering.
Dertil skal du selvfølgelig også tænke lidt på design og stil, så du kan få valgt nogle varmeplader, som passer ind i den eksisterende stil i eksempelvis din restaurant.
Køb dine varmeplader hos Bageriudstyr.dk i dag
Hos Bageriudstyr.dk gør vi en dyd ud af at levere varmeplader i høj kvalitet og til gode priser, så du altid har mulighed for at få de varmeplader, du har behov for. Med vores varmeplader får du nogle gode produkter, som kan holde til at blive brugt hver dag, og som vil leve op til strenge krav i restauranten eller kantinen.
Hos Bageriudstyr.dk står vi også klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp undervejs. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med køb af varmeplader, er du således altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, der kan fanges på tlf. 78 76 36 12 eller på mail mail@cateringinventar.dk.